HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

A békéért...

2012.01.12. 13:50 Ébredj!

  FELHIVAS!
Kerlek benneteket,hogy osszatok meg minel tobb ismerosotokkel,baratotokkal az oldalt,hogy vegre felebredjenek az emberek...!
Ez tenyleg nem vallasi vagy politikai kerdes,hanem egyszeruen SZUKSEGSZERU...!Annak az osztone,hogy kinyussuk a szemunket es tegyunk a vilagban zajlo dolgok ellen...!
NE legyintsunk,hogy:ugyan,ez nem a mi dolgunk,vagy mit tehetnenk eppen mi...?
Igenis tehetunk!
Gondolkodjatok el azon,hogy miert eltek...?
Milyen lehetseges jovo var ratok,ha nem allitjuk meg egyutt a fold sanyargatasat,a penzvilag korlatlan hatalmat,a media agymosasat arrol,hogy mire van szuksegunk az elethez....?
Milyen jovo var rank egy olyan foldon,ahol birtoklasra,elvezesre,vasarlasra es fogyasztasra buzditanak..?
Termeszetes,hogy itt az oldalon is tobb szemszogbol nezzuk a dolgokat,mivel tobben keszitjuk...sokak szemeben ez is megosztottsagot eredmenyez,pedig a lenyege mindegyiknek ugyanaz:
OSSZE KELL FOGNI AZ EMBERISEGNEK,
kulonben a jelenlegi "vezetok" egy olyan vilag fele iranyitanak minket,ahol semmit sem er az emberelet,ahol penz es a profit diktal,ahol nagyszeru nemzeteket tuntethetnek el es kenyszerithetnek rabszolgasorba,ahol az IGAZI ertekek,mint a SZERETET,ONZETLENSEG,BECSULET,BEKE es SZABADSAG eltunnek a fold szinerol...
Ilyen vilagban szeretnetek elni....?
Gondoljatok a barataitokra,szeretteitekre,gyermekeitekre....!
Miattuk is muszaj cselekednunk,nemre,vallasra,borszinre valo tekintet nelkul,mert mindannyian EMBEREK vagyunk es ELNI akarunk ezen a bolygon...
Kerlek benneteket,hogy nezzetek magatokba,olvassatok,tajekozodjatok...!
Probaljatok meg levetkozni eloiteleteiteket,ketsegeiteket...,s egyvalami vezereljen benneteket:a TISZTA SZERETET!
Semmikeppen se dugjatok a fejeteket homokba,mert ez ITT es MOST tortenik,nem valami filmben,vagy fantaziavilagban...
A Facebook alkalmas egy globalis meretu osszefogasra,ehhez mindossze nagyfoku nyitottsag es szeles latokoru gondolkodas szuksegeltetik minden ember reszerol!
Munkatarsaimmal azon leszunk,hogz minnel tobb nyelven jusson el az emberekhez ez a felhivas!
EBREDJETEK barataim,ez az ELETUNK,ez VALOSAG!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr223539974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása