HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Az egyetlen járható út

2012.01.12. 14:05 Ébredj!

Szerencsere egyre tobben latjak,hogy mi tortenik valojaban es ertik meg,hogy ha szethuzunk,azzal csak sajat magunknak teszunk rosszat:az Emberisegnek...
Sokan keverik a politikaval,pedig itt csak a legosibb osztonrol van szo:a tulelesrol...arrol,hogy vegre-valahara ledobjuk magunkrol lancainkat es rajojojjunk,hogy szeretet nelkul nincs beke,osszefogas nelkul nincs egyseg,kitartas nelkul nincs szabadsag...!!!
Mi emberek pedig szabadnak szulettunk,nem rabszolganak...NEM egy olyan vilagban kellene elnunk,ahol arra alkalmatlan emberek mondjak meg,hogy mit tegyunk,hogyan eljunk...NEM olyan vilagban,ahol a felvilagosult embereket szamuzik,uldozik vagy meggyikoljak...
Mielott vegleg elpusztitjuk magunkat meg kene ertenunk,hogy miert is vagyunk ezen a bolygon...
Kerlek benneteket,hogy ertsetek meg,a legnagyobb ellensegeink:a megosztottsag,felelemkeltes,gyulolkodes es az emberek egymas ellen hangolasa!!!
Ezek ellen kell tenni,nem egymas ellen,hiszen mindannyian egy fajbol szarmazunk:EMBEREK VAGYUNK...!
Amiert a foldon vagyunk,az a SZERETET...,amivel jobba tudjuk tenni barataink,testvereink,szeretteink eletet es vegre egyutt nezhetunk egy szebb jovo fele!
Beket Magyarorszagnak,Beket a Foldnek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr423540018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása