HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Tudásunk segíthet...

2012.01.24. 13:31 Ébredj!

  A megoldás kézenfekvőbb és közelebb van ,mint gondolnátok...Felszabadított tudatunk a kulcsa mindennek...Lassan kezdem megérteni és összegezni a látott,hallott,olvasott és tapasztalt dolgokat,amelyek egyre jobban visznek a bonyolultnak tűnő,ám mégis oly' egyszerű válaszok irányába...Ezen belül a legfontosabb a közös tudat,ami a szeretetre,önzetlenségre,békére,becsületre kell,hogy épüljön,kizárva onnan minden olyan tényezőt,amely gátolhatná ezt a hatalmas egységet...Ennek az állapotnak a létrejöttén nagyon sok múlik,mert így tudjuk a leggyorsabban megosztani mindenkivel a jövő terveit....Sokan még nem készültek fel erre,ezzel tisztában vagyok,de kérlek benneteket,hogy legyetek nyitottak minden új információra,adatra,ami segít megérteni számotokra,hogy min és hogyan kell változtatnunk...Kérlek benneteket,hogy tanítsátok egymást,osszátok meg társaitokkal tudásotok legjavát,mert fontos,hogy amikor eljön az idő,mindannyiunk a lehető legjobb felkészültséggel rendelkezzen...Tartsatok ki,s higgyetek magatokban, közben keressétek az igazságot,mert ha tudatában lesztek a teljes valóságnak,józan,ésszerű gondolkodással megmenthetjük szeretteinket,országunkat,bolygónkat az őket fenyegető pusztulástól...!
BÉKÉT ÉS SZABADSÁGOT A FÖLDNEK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr993743890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása