HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Összefogás kell...!

2012.02.02. 13:04 Ébredj!

  Tisztelt Magyarok,Emberek! Kedves Bal és Jobb kéz! Felhívnám szíves figyelmeteket arra,hogy mi történik az országban!Igen itt,Magyarországon vagy Magyar Köztársaságban... Ahogy Shakespeare is mondotta: MIT RÓZSÁNAK HÍVUNK,BÁRHOGY IS NEVEZZÜK,ÉPPOLY ILLATOS..."... Fogjátok meg egymás kezét és tegyünk EGYÜTT a hazánkban uralkodó tarthatatlan állapotok ellen! NE HAGYJUK,hogy eltapossák a MI "rózsánkat"! Meggyőződésem,hogy a Magyar Nemzetnek semmi szüksége a megosztottságra,széthúzásra,csakis összefogással érhetünk el eredményt! Milliókkal,milliárdokkal dobálózunk,közben a szemünk előtt megy tönkre nagyszerű hazánk.Őseink,aki naggyá tették a magyar nevet,forognak a sírjukban attól,ami mostanság tapasztalható kicsiny országunkban! Az országnak VÁLTOZÁS kell,különben mindent elveszítünk!!! Igazi szükség szellemi vezető(k)re lenne,aki(k) látja/látják azokat a dolgokat,amik nélkülözhetetlenek hazánk talpra állításához,a POLITIKA IDEJE LEJÁRT! Rajtunk csak a józan ész és tiszta szív ereje segíthet,mert ez a csapda,amiben vergődünk,egyre mélyebbre rántja országunkat.Olyan egységet kell létrehozni,akik nem a globális pénzhatalom kiszolgálói,hanem VALÓBAN TENNI akarnak értünk, MAGYAR emberekért! Függetlenül mindentől,ami rabszolgasorba akarja kényszeríteni lakkosságunkat,ha szükséges engedetlenséggel,ellenállással és minden olyan lehetséges BÉKÉS eszközzel,amely a végső cél elérését segíti! Politikusaink, pártállásra való tekintet nélkül lejáratták magukat az elmúlt 23 évben,mindegyikük csak önös(párt) érdekeiket szem előtt tartva kormányozták országunkat a szakadék felé,egyre nagyobb adósságba sodorva nemzetünket! HONFITÁRSAIM,MAGYAROK! Meddig tűrjük még,hogy a nemzetközi bank kartell éket verjen közénk,egységünket kétségbe vonja..?Mikor vesszük már észre,hogy torzsalkodva,szemben állva semmire sem megyünk..?Hogyan jöhettek volna létre egy megosztott társadalomban Rákóczi és Kossuth nagy eszméi..? GONDOLKOZZATOK! Most ugyan nem a Habsburgok ellen kell küzdenünk,hanem az egész világ ellenségeivel,a globális bankrendszer irányítóival,akik a nemzetek függetlenségére törnek,gazdaságukat leigázzák,népeiket rabszolgaként dolgoztatják.Ez a föld minden nemzetére igaz,nem csak hazánkra...előbb-utóbb mindenki sorra kerül! Eljött az idő,hogy a véget vessünk szenvedéseinknek és végre kezünkbe vegyük sorsunkat!Nagyszerű nemzetünk többre hivatott,mintsem rabszolgaként küzdjön a megélhetéséért egy olyan rendszert szolgálva,aminek működése az emberiség pusztulásával veszélyezteti mindannyiunk életet! Kérlek Benneteket,Kedves jobb,bal,vörös,sárga,demokrata,szocialista,republikánus,katolikus,muzulmán vagy BÁRMILYEN politikai vagy vallási nézettel,beállítottsággal rendelkező MAGYAR barátaim! Meg kell érteni mindenkinek,egyetlen út van:az ÖSSZEFOGÁS! SZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK,SZABADSÁGOT A FÖLD LAKÓINAK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr824050731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása