HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Jelképek

2012.03.07. 13:02 Ébredj!

 "Dávid-csillag és horog-kereszt!

Már többször meg lett állapítva hogy az egyes jelképek - önmagukban - semmiről sem tehetnek. Pláne ha eredetileg pozitív jelentésük volt - aztán egyesek ezt célzatosan gyűlölet-keltő jelentéssé degradálták le. Főleg azért - hogy ha meglátjuk ezeket - akkor az gyűlöletet ébresszen bennünk. És persze ennek folytán megakadjon felemelkedésünk a SZERETET ÚTJÁN. Mennyivel jobb ha a horog-kereszt esetében a náci uralom helyett az Örök KörForgást értjük - azt hogy minden visszatér önMAGába. Vagy a Dávid-csillag esetében a cionista uralom helyett az Ég és Föld találkozását - az ÚjjáSzületést értjük, azt amit valójában jelent a 2 egymásba-olvadó 3szög/piramis.
A kommunista szovjet vörös és a kapitalista amerikai fehér csillag sem tehet a gulágokról és a ledobott atombombákról. Ráadásul a szíriuszi hajdani vörös és fehér óriáscsillagot, Napot jelentik - mely ÉgiTestek cseppet sem gonoszak.
Természetesen a Víz, a Tűz, és a mi Napunk sem gonosz, még akkor sem ha a víz eláraszt - a tűz megéget - a Napkitörés pedig az elektromágneses hullám-rezgések változásával késztet mutációra. A földrengés és a vulkánkitörés sem gonosz - hanem inkább a FöldAnya figyelmeztető reakciója a negatív emberi tevékenységekre. Tehát jobb a dolgokban a jót meglátni és nem a rosszat - pláne ha lehetőség is van rá. Ami pedig vállalhatatlan - azon felül kell emelkedni - a szembenállás helyett. Nem azt kell nézni hogy például a szív jelét a focista - szabadkőműves módra mutogatja. Az más kérdés hogy a sport azért lett kitalálva - hogy játék helyett véresen komolyan vegyék - a résztvevők és a közönség is. S ily módon a gólörömként felmutatott szív az "ellenfél" számára a vereség jelképévé válik. Mint ahogy a tüntetők és felkelők V betűje is a győzelmet jelképezi az "ellen" felett.
Nos ezek nem jó dolgok - mert felemelkedni mások kárára nem lehet - pláne nem a másik felett aratott úgymond győzelem árán. A siker, a karrier, a sport, a politika, egyáltalán maga a verseny, a mindenáron való győzni akarás - végső soron a háborúk is - az ellenségeskedés és a gyűlölködés fenntartására lettek kitalálva. Olyan emberek által, akik ennek révén akarják és tudják csak fenntartani hatalmukat mások felett.
Jézus ne tudta volna ezt ? TUDTA ! Viszont a Biblia szerkesztői nyilván nem - ezért is adtak Jézus szájába olyan mondatokat amiket nem mondhatott. Mint hogy: "Aki győz annak adom a hajnali csillagot". Inkább mondhatta ezt eredetileg: "Aki követ engem a szeretet útján - az elnyerheti a hajnali csillagot". - Vagyis az elnyerheti az önMAGában lakozó Vénusz/Aphrodité/Tündérkirály/nő/ kezét - aki aztán "megtáltosít" - vagyis felemel a feltétel nélküli szeretet krisztusi rezgés-szintjére.
Mindig az számít, hogy mi - vagyis az egyes ember mit ért egy jelkép, egy szó jelentése alatt. Vagyis ránk oly módon hatnak ezek a dolgok ahogyan mi viszonyulunk hozzájuk. Ha mindezt pozitív módon tesszük - kihúzva a gyűlölködésre okot adó lehetőségek méregfogát - töretlenül emelkedhetünk még a teljességgel minket visszarántani akaró vaskori szenny áradata mellett is. Mert nem az az Aranykorba-menetel záloga hogy valaki aranyozott Oscar-szobrocskát kap, vagy mindkét középső ujján aranygyűrűt viselve úgymond 33-fokos "mester". Hanem az hogy milyen utat jár be, hogyan emelkedik felül a marasztaló vaskori miliőn - válik lelkileg és aztán testileg is alkalmassá arra hogy - végül is átrezegjen a mennyei kapun."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr104295265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása