HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Nincs titok...

2012.03.07. 13:00 Ébredj!

  Nincs titok,mindössze a nyilvánvalót nem látjuk,amit már John Lennon is egy mondatban megfogalmazott:"All you need is love"...Csak szeretet kell...A legegyszerűbb megoldás a legjobb,tartja az ősi bölcsesség,mégis elveszünk a dolgok bonyolításában és a részletekben...Pedig,ha mindenünket SZERETETRE építenénk,akkor nem lenne közülünk senki ,aki fegyvert fogna és háborúzna,nem lenne éhínség,mert megosztanánk egymással,amink van,szükségtelen lenne bárkinek is megmondani,hogy mit kell tennünk,hiszen mindenkit a jó szándék vezérelne...Államok,kormányok,szervezetek,egyházak mind értelmüket vesztenék,mert egyetlen törvény létezne:a SZERETET TÖRVÉNYE...Amennyiben ezt mindannyian megértjük,akkor tudunk elindulni a változás útján...Szeretlek benneteket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr254295261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása