HTML

Ébredj Mozgalom

Csak egyet kérek Tőletek:GONDOLKOZZATOK...! Minél kritikusabban,annál jobb... Tudom jól,hogy kénytelenek vagyunk a jelenlegi anyagi világ szabályaihoz alkalmazkodni,de ha összefogunk és egyre több ember fogja fel a tényeket,a VALÓSÁGOT,s kezd gondolkodni,akkor létrejöhet egy szebb,jobb jövő...amiben nincs éhezés,háború,gyűlölet,megosztottság....ahol az emberek törődnek egymással...ahol nincsenek felesleges "szakmák",mint politikus,bróker,katona...ahol nem azon kell gondolkoznod,hogyan teremted meg az alapvető feltételeket családod,gyermekeid számára...ahol nem a túlélésért kell küzdenie az emberiség többségének...ahol élünk a Földünk nyújtotta adottságokkal...ahol nem a profit számít,hanem az EMBEREK...az életnek nem a pénz körül kell forognia,hanem maga az ÉLET körül...!

Friss topikok

Emberiség ébredj...!

2012.02.02. 12:10 Ébredj!

 Egyetemes Ember Jogok,1. cikkely...:"Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van." Hol keressük a szabadságot és jogot,amikor minden törvényekbe,határozatokba van foglalva és ezt egy olyan erő kényszeríti ránk,akinek elsődleges feladata állampolgárai jólétének biztosítása lenne:az állam... Drága kormányaink jönnek-mennek,s közben nem vesszük észre a nyilvánvalót:BE VAGYUNK CSAPVA...!Egy olyan világban élünk,ami felettünk áll,örökös küzdelemre,harcra sarkallva minket a jólétért,anyagi javakért,hatalomért...Arra biztatnak,hogy törődjünk magunkkal,csak mi számítunk,mert megérdemeljük...Megmondják,hogy mitől leszünk társadalmunk hasznos tagjai,ehhez csupán követnünk kell valami magasztosnak beállított ideológiát,politikai vagy vallási alapon...Vajon valójában miről szól ez az egész...? Az igazság,hogy sokan csak a népbutító médiát tarják hibásnak,pedig legalább ekkora a hazug politikusok és képmutató vallási vezetők szerepe jelenlegi rendszerünk működőképességében...Józan ésszel fel nem fogható,hogyan képesek habzó szájjal,gyűlölettől vezérelve magukat pártoknak(párt:latin eredetű szó-jelentése:RÉSZ)nevező csoportok egy nemzetet megosztani...KÖNYÖRGÖM:magyarok vagyunk mindannyian...! Ezenkívül nem figyelünk olyan lényeges dolgokra,amik szintén a szemünk előtt zajlanak...Nem értjük meg,hogy rabszolgák vagyunk mindannyian,és a szabadság csak illúzió,mert amíg ezen rendszer szerint működnek a dolgok,addig csak egy szűk elit jólétét biztosítjuk...TE és ÉN....MINDENKI,aki még ebben az álomban él vagy hisz a szabad választás lehetőségében... NINCS SZABADSÁG....! Az emberek személyekké satnyultak és szolgálóivá váltak ennek az kegyetlen,lélektelen társadalomnak,amiben a lényeges dolgok elvesztek,elértéktelenedtek... A szeretet,önzetlenség,segítőkészség kiveszett belőlünk,pedig ott lapul mindenki szívében és igenis ezeknek kellene a prioritásoknak lenniük,nem pedig a pénzhajhászásnak,harácsolásnak,önzésnek... GONDOLKODJATOK KRITIKUSAN és próbáljátok meg úgy nézni a világot,amilyen valójában... ÉBREDJETEK...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr494050604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása